27 χρόνια βαδίζουμε σταθερά μέσα στο χρόνο

Στόχος μας:
 H διαμόρφωση μιας σύγχρονης επιχείρησης με νέες δημιουργικές ιδέες, διάθεση ανανέωσης και έμφαση στο επόμενο βήμα, που ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα κατακτώντας τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη.

_Όλα άρχισαν το 1988.​
Η εταιρία Chronoteam Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 ύστερα από τη συνεργασία του αείμνηστου Κωνσταντίνου Λάλου και του Σωτήρη Λεβαντή, ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ρολογιού και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες.
Από την αρχή, η εταιρία είχε σαν όραμα τη δημιουργία μιας νέας διάστασης στην αντιπροσώπευση ρολογιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.Τα τελευταία χρόνια η νέα δυναμική διοίκηση της Chronoteam Α.Ε., με Πρόεδρο τον Γιώργο Λάλο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Στάθη Λεβαντή, γιούς των ιδρυτών, έχει συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης επιχείρησης με νέες δημιουργικές ιδέες, διάθεση ανανέωσης και έμφαση στο επόμενο βήμα που ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα κατακτώντας τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη.
Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 500 τ.μ με ξεχωριστό showroom και κατάστημα service, ενώ απασχολεί 30 άτομα στα κεντρικά γραφεία κι 6 εξειδικευμένους τεχνικούς στο τμήμα του service.
To 2015 η Chronoteam συμπλήρωσε 27 ολόκληρα χρόνια στο χώρο, έχοντας στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τα πλέον διάσημα ονόματα της παγκόσμιας ωρολογοποιίας αλλά και της μόδας.

Η εταιρεία μας έχει όραμα:
Να πρωταγωνιστεί στην αγορά αναπτύσσοντας επιτυχημένες και αποδοτικές συνεργασίες με τους πιο γνωστούς και πετυχημένους οίκους ωρολογίων του πλανήτη.